Nov 22, 2008, 9:26 PM

Устните ти 

  Poetry » Love
600 0 0

Устните ти -

ту меко-отпуснати галещи,

ту нацупено-пленителни,

ту небрежно-разговорливо красиви,

ту искрящо-сияещи,

ту гневно-унили,

но винаги мили, запомнящи се

и за мен ненагледно любими!

Подари ми ги, за да са

единствено-неповторими!

 

© МИСИЯ All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??