May 17, 2012, 3:24 PM

Утрин 

  Poetry » Love
654 0 1

Имам аз една мечта -

за пролет, за светла бъднина,

да усетя душевната ти красота,

да усетя твоята светлина.

 

В нея пак съм аз облян.

Тъгата губи своята мощ.

В утрин прохладна съм засмян -

свърши се тъмната нощ.

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??