Jan 3, 2021, 9:19 AM

Утринна милувка 

  Poetry » Love
259 0 0

Добро утро казвам ти сега.
Тази сутрин по-различна ще е тя, 
защото влюбен съм безумно във една жена.
Точно ти, любима моя, ти си тази единствената на света.
Прекрасна моя, събудих се със мисълта, 
мисълта за най-красивата жена.
Ти си тази, дето озарява сутрините ми така, 
че аз без теб съм никой на света.
Като цветето разцъфнало и моята любов цъфти 
и единствена причина за това си ти.
Нека денят ти мине сутринта добре, 
вечерта прекрасно, знаейки, че си с мен, това е ясно.
Денят ми скучен е без теб и твойта топлина, 
но празнината породена е от липсата на любимата жена.
Думичка като обичам не ми излиза от глава, защото, 
мило мое, ти си тази, за която аз живея на земята.
Много бих желал роза да ти подаря, 
да те целуна и прегърна, дори за кратко да те зърна.
Сложно е това – връзката от разстояние, 
но обичат ли се двама, ще имат те желание.
Моето желание е едно, да си имам аз семейство 
със момичето едно.
Зная, че мечтите са безплатни за човека, 
но за тази по-специално трябва да съм преценил 
правилно за мен човека.

© Борислав Александров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??