Aug 4, 2012, 3:35 PM

Утро 

  Poetry » Love
1059 1 6

 

УТРО

 

Розин дъх душата ми погали

тук, сред цветните лехи заспали.

И вятър тих, и полъх нежен.

На гларус вик, небе безбрежно...

 

Сама, далече от тревоги,

сред безгранична красота,

за миналите дни си спомням,

за теб, за нас и любовта.

 

© Желязка Дракалиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??