Feb 20, 2019, 8:41 AM  

Утро 

  Poetry
631 3 7

Небето се разпали,

жаравата на хоризонта прогони тъмата и звездите,

и целият поруменя  в предчувствие за слънце и за топлина,
птиците в нестроен хор пробиха тишината.

 

Нощта отново победена

оттегли се в обратната страна на слънцето

да дебне притаена

до вечерта прераждането на нейното ѝ време.

© Ссссс All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??