Jan 26, 2010, 10:56 AM

Увод 

  Poetry » Other
614 0 2

Хвъркай, кон вихрогон.
От гърди излиза стон.

По живот неживян

и по свят невидян.

 

Хвъркай, кон вихрогон,

че по стръмний склон

е безмислен всеки стон.

 

Хвъркай ти и прелети

над дълбоките води.

И с мечтите победи

черните сълзи.

© Милен Личков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??