Jul 27, 2007, 11:14 PM

В бара на Мак 

  Poetry
829 0 3
Най-тъжното нещо видях,
пропуснах нощта и не спах,
когато той пиеше в бар,
самотен, объркан и стар.

В пълната чаша прикрил,
колко е плакал и колко е пил
само пред нея би си признал
всичко дали и е дал.

© Ивайло Проданов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??