27.07.2007 г., 23:14 ч.

В бара на Мак 

  Поезия
782 0 3
Най-тъжното нещо видях,
пропуснах нощта и не спах,
когато той пиеше в бар,
самотен, объркан и стар.

В пълната чаша прикрил,
колко е плакал и колко е пил
само пред нея би си признал
всичко дали и е дал.

© Ивайло Проданов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??