Apr 23, 2009, 8:06 PM

В дълбока нощ 

  Poetry » Love
604 0 2
В дълбока нощ съм блян сребрист,
ефирен,  нежен,  ласкав  и  лъчист.
Душата ти обвивам като летен сън
и в росно утро боси тичаме навън.

© Лейди Кетрин All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??