Dec 14, 2022, 10:15 PM

Вечер 

  Poetry » Love
556 1 4

            

                      В Е Ч Е Р

 

 

Сред звездна гарнитура -

две резенчета нощ ...

Едно от най-вълшебните блюда ...

 

И аромат на лято,

който носи мощ

на всички влюбени души в града ...

 

Оркестър от щурци,

вглъбен във своята соната

формира преклоненчески мотиви

 

пред жертви и ловци,

които по Земята

разкъсват разни пелерини сиви,

 

доказвайки на всички, че ги има,

и че без тях светът ще е различен -

ще бъде мрачен, скучен, сив,

 

и че - от тях все още може да се взима,

та да не бъдем толкова безлични

и тъй - светът да стане по-щастлив.

 

Та тъй - животът да пребъде,

и тъй - да спре да бъде лош

и да престане да се щура ...

 

Едно от най-вълшебните блюда -

две резенчета нощ

сред звездна гарнитура!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                    

                                                           

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

          

 

© Момчил Манов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??