Oct 1, 2013, 10:09 PM

В един дъждовен ден 

  Poetry » Love
548 0 0

Днес не става за разходка.

Днес вали.

Но става да бъдеш със своя принц

пред запалената камина

и там прегърнати, усмихнати, щастливи,

да се потопиш в света на любовта.

Това пожелавам на всяка жена да ù се случи.

Трябва да ги пазим, да им се усмихваме,

за да ни отвърнат и те с поглед,

с усмивка, с прегръдка и целувка.

Трябва с цветя да ги обсипваме,

подаръци да получават,

защото те са нашите майки, баби и сестри,

те са нашите прекрасни жени.

Днес не става за разходка.

Днес вали.

Но става за любов.

© Наско кирилов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??