Dec 7, 2007, 4:06 PM

В мен се буди красотата 

  Poetry
550 0 22

 В мен бошуват звездопади на раета,

приказно изгрява Любовта.

И ще е от теб приета,

мечтаната обич и красота.

 

Лунно се въртят мечтите,

залезно се скрива самотата,

тръгват с нея и сълзите,

Любов изгрява с добротата.

 

Слънчево се пее в мен, тактично,

пресъздана мъка в небесата.

Мелодично, романтично,

в мен се буди красотата.

© Пламена Добрева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??