Sep 17, 2008, 8:14 PM

В нежния полумрак 

  Poetry » Love
509 0 9

 

 http://it.youtube.com/watch?v=-kfBPd_mTo4&feature=related

 

Искам те до мен тази нощ,
в прегръдката на страстен танц.
Да усещаме ритъма на сърцата си,
топлината на парещото дихание,
допира на устните набъбнали.
Да се въртим по дансинга в забрава,
със влюбени, невиждащи очи.
С душите си да изживяваме
сезона на вярата и надеждата,
а щастието да изригва в нас.
В нежния полумрак на самотен бар
да се открием двамата - аз и ти.

© Васил Георгиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??