В нищото ще се разтворя
Вратата ще намеря
И ще я отворя
Една врата към тебе води
По една пътека
С любов се ходи
Като облак дим ще се разсея
Щом намеря те ще се разсмея
Там в безкрайността
Ще намеря радостта
Няма да съм тъй безкрил
Всичкото ще съм разкрил
От безвучност ще съм оглушал
От безрасъдност полудял
В нищото вратата ще намеря
От страх няма да треперя
© Любомир Деничин All rights reserved.