Apr 24, 2010, 10:29 AM

В огледалото виждам душата си 

  Poetry » Phylosophy
699 0 2

В огледалото виждам душата си.
Усмихвам се, очите ми тъжно го гледат.
Леките бръчици нагъват се плахо,

и тръгвам аз някъде, нейде по пътя си...

 

© Даниела Цветанова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??