Jan 20, 2015, 11:27 AM

В самолета 

  Poetry » Humour
369 0 1
(из цикъла “Вицове в рими”)

Двойка младоженци в самолета
разговарят: “Не издържам вече,
скъпа... !” “Тук не може!” “В тоалета
да отидем – кавалерът рече –

и да го направим!” “Ами... може...”
И отиват. “Извади го, мили!”
“Дай презерватива да го сложа!”
“ Отвори... така... О, боже! Би ли

само миг изчакала?” “О, кеф!”
“О, наслада!” В този миг се чука
на вратата: “Мисис, мистър Джеф,
моля не пушете, и от тука

излезнете, и презерватива
веднага от датчика свалете.
Знаете отлично, че не бива
дрога да се пуши в самолета!”

© Ангел Веселинов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??