May 30, 2009, 4:14 PM

В самота... 

  Poetry » Love
557 0 0

В

   самота

            минават дните ми,

                            с тъга

                              пристъпват

                                   нощите

                                           и

                                              е

                                                тихо,

                                                         тъжно,

                                                             някъде

                                                                     вътре

                                                                           боли

                                                                                и

                                                                                   догаря

                                                                               последната

                                                                                       надежда

                                                                                              с

                                                                                                  последната

                                                                                                               цигара.

 

© Петър Арсов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??