Nov 30, 2021, 4:33 PM  

В сърцето няма да е есен 

  Poetry » Love
605 1 3

    

В сърцето няма да е есен

 

Утихна есенният вятър,

навън отново заваля,

от цветната красива есен

не е останала следа.

 

Билет поисках да си купя

за чудна слънчева страна

и в нея всичко да открия –

и красота, и любовта.

 

Да бъде щастието пълно,

ще взема полет още днес,

на теб ще се обадя само - 

набързо с кратък SMS.

 

Ще бъде полетът прекрасен,

ако със мене бъдеш ти,

в сърцето няма да е есен,

а пролет в следващите дни.

               Мария Мусткерска

© Maria Mustakerska All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??