Dec 26, 2010, 9:36 PM

В тишината 

  Poetry
713 0 14



Сребърна нощ -

по оголените клони

пухкави къдели зимата преде,

вятърът,

в преспите приседнал,

слуша как снежинките шептят мечти.

В камината

пламъкът снага протяга,

сенки по стените се извиват

и с мрака

в безмълвие флиртуват.

 

А аз чувам музика

в тишината на очите ти.

 

 

 

 

© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??