Jun 26, 2007, 10:18 AM

В тъмната стая (продължение) 

  Poetry
562 0 3
По нищо не личеше, че е тя,
че е същата, онази, от преди.
Тя другата защо ли не видя,
във сянката на мрака, че седи.

Бе потънала в молитви на колене
и не зърна блясък мигновен,
не чу тя тихото свистене,
само ножът - колко е студен...

© Сакс All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??