Jun 30, 2022, 10:04 AM  

В тъмното 

  Poetry » Other
226 0 0

Боже....., тук ли си?... Чуваш ли ме?...

Аз съм тук.... Свила съм се в тъмнината!

Боже, тук ли си? Кажи ми!

Къде се дяна светлината?

 

Непрогледна тъмнина...

...Май е празно... и е страховито...

Само моят глас се чува...

Защо е толкоз непоносимо тихо...?!

 

Боже, моля те, отговори ми...

Нали няма тук да ме оставиш?

...Самичка май дойдох...

Моля те, да ме избавиш...

 

Да, да..моля ти се, обещавам...

Ще се пазя и ще бягам от тъмата.

Божеее..., беше от любов!

...От любов погубих си душата.

 

Моля те, прости ми -

самичка да се справя аз не мога...

...И моля те, кажи ми,

любовта от дявола ли е или от Бога?

© Natalie All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??