Apr 5, 2021, 8:13 AM

В усмивките ми... светиш ти 

  Poetry » Love
535 4 14

 

В очите ти разчитам ноти,

които карат ме да пея

и ми показват, че в живота

възможно е с Любов да грея.

 

И правя го, и се раздавам -

Щастлив съм, твой съм, моя си!

Усмивки щедро подарявам,

а пък във всяка... светиш ти...

 

22.12.2020.

 

Георги Каменов 

 

© Георги Каменов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??