Nov 30, 2019, 9:19 AM

Валерия (Ледена кралица) 

  Poetry » Love
476 0 0

 

Тя е различна от всички наоколо,

Притежава душа,

А и ледено сърце,

Но какъв приятел е...

 

Късаща нервите

И проверяваща търпението,

Но не от лоши чувства,

А заради своята амбиция,

да бъде най- добрата...

 

Идва от друг свят,

Но на нея ако душата повериш,

Не ще сгрешиш,

Понеже хора като нея се не срещат често,

да не кажа веднъж в живота...

 

Тя е кралска особа,

В нея можеше да намериш и мъдрост

И справедливост,

А на мен ми помогна да намеря, своята душа...

 

Това е тя,

Ледената кралица,

Приятелка добра,

А всъщност,

Валерия се казва...

 

Иван К.

© Иван Д Кирчев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??