Apr 23, 2015, 8:00 PM

Вали 

  Poetry » Love
414 0 1

         ВАЛИ

 

Вън вали, вали, вали.

Стоя и питам се дали

случай сгоден ще ме сполети.

 

Да стоим сами - аз и ти,

а навън да си вали.

 

Да ми кажеш:

- Хей,  поспри,

слънце за нас ще заблести.

До теб съм вече аз.

До мен си вече ти.

 

Усмивката ти да искри.

Сами да бъдем - аз и ти,

а навън нека си вали.

© Стоян Стоянов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??