За нощта в очите бленувам
под ониксовия й плащ да се приютя,
карминени шарки по тебе рисувам,
бледа бисерна сълза.
Сребърни лунни лъчи,
последна капка живот,
безмълвни и пак говорещи очи,
а безкрая аленее забраненият плод...
09.09.2016
© Teddy Daniel K. All rights reserved.