Jul 23, 2008, 2:02 PM

Вчера 

  Poetry » Love
1064 0 2

Цветен дъжд върху
твоето лице
Облаци бели
Синьо море
Цветя разпилени
Мисли забравени
Думи неизречени
Мечти обречени

© Едно Такова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??