May 11, 2010, 7:31 PM

Вдишай ме 

  Poetry » Love
1108 0 3

Създай ме...
аз съм измислица от нощите ни.
Напиши ме като книга,
без да ме четеш по думите им.
Просто обичай, мечтай...
не е никак сложно.
Влюбени в огъня...
за нас нищо не е невъзможно.
Вдишай ме,
аз съм ухание на пролетна роса.
Докосни ме с нежност,
опиши ме в незабравими слова.
Аз няма да забравя
за нашите красиви дни...
Дели ни само залеза и нищо друго

от онези светове...
Там ме напиши.

© Стеси All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??