Nov 8, 2007, 12:39 AM

Вдишвам те 

  Poetry
657 0 17

Усещам

дъха ти парещ
по лицето си.
Без да ме докосваш,
чувствам топлината
на ръцете ти.
Толкова си
близо!
Вдишвам те...
Изпълваш ме
цяла,
болезнено
нежно...

© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??