Jan 18, 2009, 11:29 AM

Вдъхновението ако заговори, дайте молив и хартия (повече хартия) 

  Poetry » Phylosophy
970 0 13
Във тоалетната Мишо се затвори,
че Талантът в него шумно заговори.
Всички чудим се какво ли ще напише,
на Шедьовър вече почна да мирише.

 

 


 

© Михаил Костов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??