May 15, 2008, 9:14 AM

Вечен танц 

  Poetry » Other
584 0 7
Вечен танц

В момента, сега аз само живея,
миналото - мъртво, бъдещето не съществува.
Сега аз песента вълшебна пея
и душата ми лудо танцува.

Животът е танцьора, аз съм неговият танц,
аз съм публика, аплодисменти и реверанс.
Минават времена, векове, години и час,
но ритъма не губя, че ритъм съм аз.

И малко... думите не стигат.
Как с думи ще опиша светлината?
Безполезни, те бавно умират,
остава блясъка в душата.

И блести в пеперуда, диамант и кокиче,
блести в магията на любовта,
блести в очите на влюбено момиче,
блести и танцува духът на вечността.

© Алекс учо All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??