Apr 3, 2008, 9:16 AM

Вечер 

  Poetry
502 0 3
Мрак обгражда гората,
скрита прокрадва се красотата.
Речно прошумоляло пропито,
странно ароматно закрито,
вграждат се дървесата,
в среднощно призрачното на простотата.
Тревно прошумоляло пространство,
прошепва трепетно кротко
и с вятъра
бор пропял преплита
трелите на пролетта
с щурците.

© Гери All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??