Mar 19, 2016, 7:04 PM

Вечният пътник 

  Poetry » Love
463 0 0

Вечният пътник,

това е!

Така да живея

дано.

Да не мисля що

празник е,

само път и

това е ...

аз пътник съм

на колело!

И няма да спирам

и чакам,

зная само едно,

че пътят е

празник безкраен,

щом ти си

пътят широк!

© Тинна Панайотова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??