Feb 18, 2011, 8:59 PM

Вечно твоя 

  Poetry » Love
954 2 0

 Мислиш ли, че не знам, че си тук,

не виждаш ли, че не искам никой друг,

боли ме, когато си помисля, че ме подозираш,

нима не виждаш, че за теб умирам.

 

Мислите ми са все към теб ден и нощ,

а ти си представяш как ти забивам нож,

тази параноя твоя адски ми тежи,

но те обичам много, нима не личи.

 

Завинаги ще бъдеш в моето сърце

и любовта ни никога не ще умре,

обичам те, нима не разбираш това,

бъди спокоен, аз до теб ще заспя.

© Петя All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??