Dec 26, 2010, 9:47 PM

Веднъж разбито, сърцето на жена 

  Poetry » Love
1526 1 19

 

 

Веднъж разбито, сърцето на жена

много трудно може да се излекува.

В клепачите ù меки ще шуми дъжда

и спомен от последното сбогуване.

 

И като вино - кисело, но захарта

във него никога не ще достига.

А казват, от батака най-боли глава

и дълго след това ти се повдига.

 

И ще се усмихва, ала не съвсем,

(само тя ще знае, че не е щастлива).

Нито алкохолът, нито някакъв мехлем

ще я накарат да се чувства жива.

 

Веднъж разбито, сърцето на жена

като играчка – трудно е да се поправи.

Само този, който предизвикал е дъжда,

ще ù помогне завинаги да го забрави.

 

 

© Сияна Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??