May 8, 2012, 10:00 AM

Величественият бял гълъб 

  Poetry
439 0 0

Величественият бял гълъб

 

Величественият бял гълъб  в небесната шир полита,

а душата ми в необятни пространства се скита,

неговата чистота ме спасява

и за добри дела ме окрилява,

той, разпервайки криле,

пръска надежда по света,

радва не само децата,

пълни с радост сърцата,

красотата му е изящна като на морска  сирена,

красота, от която природата никога не може да бъде уморена!

© Пламена Сомова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??