Apr 27, 2008, 4:56 PM

Великден е! 

  Poetry » Other
625 0 3
Великден е.
Нека бъде светло утрото
на днескашния ден.
Нека бъдат изпълнени
детските мечти!
Нека щастие види се
в хорските очи.
Великден е.
Велик ден е!
Светла музика за душата.
Топли чувства за сърцето.
Великден е.
Нека и доброто у нас
да възкръсне днес!
Нека светъл бъде всеки час
за нашите души.
Велик ден е! Спасение!
Нека няма огорчение
в нашите очи.
Нека днес празнува всеки
и да е щастлив вовеки!

27.04.2008

© Нина Найденова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??