Dec 11, 2007, 10:26 AM

Вера 

  Poetry
627 0 3

Какво мен кара, инженера,

да пиша стихове тъй нежни,

дали голямата ми вера,

че те за някой са полезни...

 

да видят, че не са самотни,

че още има хора с чувства,

че няма само неграмотни,

че още има нежни устни,

 

които чакат свойта мила

и нежна, сладка половинка,

която с радост би дарила

любов и нежност за дваминка...

 

 

© Калин Алекс All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??