Какво мен кара, инженера,
да пиша стихове тъй нежни,
дали голямата ми вера,
че те за някой са полезни...
да видят, че не са самотни,
че още има хора с чувства,
че няма само неграмотни,
че още има нежни устни,
които чакат свойта мила
и нежна, сладка половинка,
която с радост би дарила
любов и нежност за дваминка...
© Калин Алекс Всички права запазени
Особено в рими...