Dec 25, 2011, 9:31 PM

Весела Коледа 

  Poetry » Other
1130 0 1

 Весела Коледа,
пожелавам на всички -
от тази, а и от близки и далечни страни.
Весела Коледа -
усмихвайте се повече
и бъдете по-добри.
Дано намери всеки това,
което е поискал, под елхата -
любов и нежност за големите
и желаните играчки за децата.
Пожелавам ви вълшебствaтa
на този ден да ви изпълват
и джобовете ви с пари
да се препълват.
Усмивки широки на лицата ви
през целия ден да греят
и дори сърцата ви от щастие
да не се спират да се смеят.
Дано да няма тъжни и нещастни хора
и само от празнуване да чувствате умора.
Не забравяйте довечера на масата
да запалите една свещ -
за нашия спасител, който ни даде живот-
празнувайте рождеството му днес.

© Ахинора Бориславова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Ще намеря грънци под елхата
    не притежавам тази реликва свята.
    Пчаква ме онова дето със сиргурност ме чака
    правосъдието ни за това вече дава знака.

    Защо обаче ни будалкат
    с демократични закони звезди ни свалкат
    а на практика правосъдието може да те убива
    със законни средства човека да затрива.
Random works
: ??:??