Dec 11, 2017, 11:26 AM

Везни 

  Poetry
238 1 1

                                                                  колебаеше

 

                                                      се между две „везни“ - но

 

                                                               трета те плени

© Стоян Минев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??