ВИДЕЛИНА
Падат завеси, падат олтари,
проглеждат всички очи.
Нищо не значат догмите стари,
всичко е явно, всичко личи.
Виделината в живота човешки
превръща се в съдник жесток,
защото се виждат всичките грешки,
които си мислиш, че скрил си от Бог.
© Албена Стефанова All rights reserved.