May 3, 2007, 2:37 AM

видение 

  Poetry
617 0 2
 

В и д е н и е



ПУСТИНЯ.

И  син стенещ вятър...

Захапала с кучешки вой

чер облак,

прозира Луната...

А в Мрака

белее се

Той:



над извора жаден,

ридае

и пие от сълзите сол...

Човекът,

от камък по-гол...


И  ястреб

над него

витае...

© Забраван Забраванов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??