Jul 10, 2010, 11:26 PM

Видение 

  Poetry » Love
585 0 0

Очи, изгарящи нощта,

целуват нежно лудостта ми,

ръце от празна самота

забиват нокти във съня ми.

 

Със ледна длан следи прогарят

и бавно мъката убиват,

врати от спомени отварят

и мигом с мрака си отиват.

© Цвети Сп All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??