Oct 27, 2013, 4:51 PM

Видях те 

  Poetry » Love
884 0 0

Ти не ме видя, но аз те видях.

Видях те в моето сърце.

Видях една красива и добра жена.

Прегърнах я.

Как да ù откажа, когато съм я настанил в моето сърце.

Целунах я, за да ù докажа, че душата ми я иска.

Иска да остане в моето сърце.

Докато то тупти.

Докато и двамата сме в света на любовта.

© Наско кирилов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??