Apr 17, 2013, 7:52 PM

Виж ме! 

  Poetry » Love
975 0 0

Виж ме, като вода те заливам,
оставям гръдта ти без дъх,
а после слаба, като капка се стичам -
отронил си от мене пак.

Виж ме,
като вълна в теб се разбивам,
сърцето ти спирам за миг.
С изпита сила от теб си отивам,
скривам се в море от страх.

Морска пяна съм - нежно те обгръщам,
а знам, че след теб ще се стопя...
Вода съм чиста, влюбена в суша.
Обичал ли си някога така?

© Никога All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??