Nov 26, 2007, 9:22 PM

Виждам смъртта 

  Poetry » Other
711 0 11
 

Виждам смъртта

 

Пясък в хрилете на риба.

Плисък на мъртва вълна.

Призрачна стара колиба.

Восъчна бледа луна.

© Петър Варчев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??