Виждам те, навсякъде те виждам,
само не и пред мен,
виждам те само в съня си,
за кратно докосвам душата ти
и тя изчезва...
И тя е наранена,
позволи ми само нея да излекувам,
поне само нея, поне нея да виждам и чувам,
поне нея да усещам...
© Никол Димова All rights reserved.