Aug 15, 2018, 7:32 AM

Виждам те в съня си 

  Poetry
633 1 0

Виждам те в съня си като реалност.

Макар и да знам, че сънувам те

прегръщам и те целувам.

И знам пак ще се събудя

и ти няма да си тук,

нама да мога да  те прегърна,

защото не си тук не си до мен.

Времето ни раздели, живота

не ни даде време да си кажем колко се обичаме. Но знам, че някой ден ще дойдеш в съня ми и повече никога няма да се разделим.

Никога повече няма да се събудя.

© Поля Николова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??