15.08.2018 г., 7:32 ч.

Виждам те в съня си 

  Поезия
552 1 0

Виждам те в съня си като реалност.

Макар и да знам, че сънувам те

прегръщам и те целувам.

И знам пак ще се събудя

и ти няма да си тук,

нама да мога да  те прегърна,

защото не си тук не си до мен.

Времето ни раздели, живота

не ни даде време да си кажем колко се обичаме. Но знам, че някой ден ще дойдеш в съня ми и повече никога няма да се разделим.

Никога повече няма да се събудя.

© Поля Николова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??