ВИЖДАШ ЛИ ?(песен)
Виждаш ли в небето две звезди,
Това сме аз и ти.
Виждаш ли в пожара две искри,
Това сме аз и ти.
Виждаш ли в гората две листа,
Това сме аз и ти.
Виждаш ли в полята две цветя,
Това сме аз и ти.
Щом отиваш си от мен
И не мога да те спра,
По –добре е според мен
Да умра.
Щом оставяш ме в дъжда
И обръщаш ми гръб,
Ще потъна в самота
И скръб.
Щом отиваш си пак ти
И аз да те спра не мога,
Тогава просто ми прости
И сбогом.
© something else All rights reserved.